MUUT

Toteutamme myös laajemmat projektiluontoiset työt asennusjoukkomme avulla, kuten ikkunoiden purkutyöt, tiivistykset tai uv-kalvojen asennukset. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Imukuppinostin
Vuokraamme akkukäyttöistä, alipaineperiaatteella toimivaa imukuppinostinta asentajineen. Imukuppinostin asennetaan tarvittaessa erillisen nostokraanan tai kuorma-auton hiab-nosturin päähän, niin päästään helposti ylempiinkin kerroksiin. Käyttöä helpottaa se, että nostimen pyörintäsäde on täydet 360 astetta ja sitä voidaan käyttää yhtäläisesti pysty- kuin vaakatasoonkin tulevien lasien ja levyjen asentamiseen. Lasin maksimimitat: 5800 x 3210 mm

Koristelasi, vedetty konelasi ym.
Tavallisten lasien lisäksi varastossamme myös mm. koristelasia, vedettyä konelasia ja maalattua lasia.

Lyijynauhalasi
Valmistamme lyijynauhalaseja, joista saa näyttävän näkäisiä ja lähes aidon lyijylasin oloisia laseja molemminpuolisen lyijyn ansiosta. Laseina voidaan käyttää kirkasta, harmaata, pronssilasia, joitakin koristelaseja sekä antiikkilaseja.

Hiomakone naarmun poistoon.
Pyydä tarjous työn toteutuksesta. Erinomainen vaihtoehto tilanteessa, jossa lasin vaihtaminen ei ole mahdollista tai sen kustannus on kohtuuton verrattuna naarmun poistoon hiomalla.

Lasin imukuppinostot Ylisuurten lasien nostot ja asennukset. Maksimi lasin koko: 5800 x 2600 mm