Palvelut

Asennuspalvelu

Lasien toimituksen ohella tarjoamme myös lasien asennuspalvelun! Asennamme kätevästi niin ikkunalasit kuin terassi- ja kaidelasitkin.

Asennamme ikkunoihin perinteiset 2 tai 3-kertaiset eristyslasit tai toteutamme muun haluamasi ikkunalasituksen. Meiltä myös alumiinikarmilliset lasirakenteet.

Myös lasiovien ja lasiseinien asennus onnistuu kauttamme.

Pienten eristyslasien toimitus on tarvittaessa hyvinkin nopeaa oman tuotantomme ansiosta. Meiltä myös asuntoon räätälöidyt, museoviraston hyväksymät ikkunat.

Mittauspalvelu

Mittaamme myös lasit puolestasi tarvittaessa, jolloin varmistetaan lopputuloksen onnistuminen parhaalla mahdollisella tavalla.

Lasien asennuspalvelu Laitila

Lasin käsittely

Tarjoamme monipuolisesti lasin käsittelypalvelut. Voimme räätälöidä lasituotteet tarpeisiisi. Lasin lisäksi työstämme monipuolisesti myös akryyliä ja polykarbonaattia.

Oman tuotantomme ansiosta mahdollisuudet lasin ja akryylin käsittelyyn ovat monipuoliset ja toimitusaikataulumme tarvittaessa hyvinkin nopea. Toimitamme tilauksesi myös perille, kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Lasituotteet

Meiltä löytyy todella laaja valikoima lasituotteita ja kiinnikkeitä. Tuotteista voit pyytää tarjouksen haluamastasi tuotteesta.

Esittelytila

Voit myös tulla paikan päälle ja tutustua valikoimaan esittelytilassamme, osoitteessa Luhdantie 2, 23800 Laitila. Olemme avoinna arkisin klo 7-16.